KLAPSTOL.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png

Klapstol.dk

Stabelstole - Vi har et kæmpe udvalg af gode stabelstole, som er velegnet til brug forsamlingshuse, skoler, kirker, konferencelokaler, mødelokaler mm. Til de fleste af vores stabelstole, kan vi også tilbyde en transport og opbevaringsvogn.

Klapstol - På vores webside tilbyder vi et stort udvalg af klapstole. Vi forhandler klapstole fra Zown, Lifetime og Event. Alle disse klapstole er ideelle til brug i skoler, opstillinger til konference, ekstra stole i kirker, forsamlingshuse mm. Til næsten alle stolene kan vi tilbyde en transport og opbevaringstrolley. Den stærkeste klapstol vi har i vort udvalg, er fra lifetime og denne klapstol giver vi 10 års garanti mod fabriksfejl. Besøg vores webside og finder du en klapstol du kan bruge, så finder vi et godt tilbud.

Her vil du kunne se alle oplysninger omkring Ana stole. Vi er også villige til at give det bedste tilbud på en Ana stol. RBM har udvidet garantien fra 5 år til 6 år, hvilket jo indikerer at en Ana stol, som har været solgt i adskillige år, har bestået kundernes og fabrikkens test. Der kan tilkøbes en vogn til at transportere Ana stole.

KLAPSTOL.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@klapstol.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT